Creșterea vânzărilor GREAT WALL MOTORS - GREAT WALL Motors Moldova

Creșterea vânzărilor GREAT WALL MOTORS

În luna mai 2020 vânzările Great Wall Motors a crescut cu 31% mai mult decât automobilele realizate în anul trecut. Vânzările din luna mai reprezintă un record de la începetul epidemiei COVID-19.

Folosind strategia de focalizare, Great Wall Motors a atins o creștere vizibilă a vânzărilor nu numai a SUV-urilor, ci și a pickup-urilor pe piața internă.

În luna mai, Great Wall Pickup a condus piața internă de pickup-uri, câștigând aproape 50% din cota de piață. Vânzările totale s-au ridicat la 22.533 de mașini noi, adică cu 178% mai mult decât anul trecut și cu 43% mai mult decât luna precedentă. De asemenea în luna mai, au fost vândute 10.006 de pick-uri seria P, care este cea mai mare vânzare lunară de la lansarea modelului pe piață.

În ultimii ani, Great Wall Motors a contribuit în mod activ la dezvoltarea culturii pickup-urilor chinezești, la crearea unei asociații de pickup-uri și la formularea standardelor de clasificare a acestora. Seria pickup P va crea centre de experiență a brand-ului în principalele orașe din întreaga țară și o bază de experiență extremă off-road în Alks, Everest și alte regiuni.

Toate Noutati