Despre Great Wall Motors - GREAT WALL Motors Moldova

Despre Great Wall Motors

Great Wall Motors este un producător de SUV-uri și pickup-uri cu renume mondial. Compania a fost înregistrată la Bursa din Hong Kong în 2003 și  în 2011 la Bursa din Shanghai. Până la sfârșitul anului 2018, activele sale au ajuns să valoreze 111,8 miliarde de yuani.

Producția acoperă trei categorii: SUV-uri, autoturisme și Pickup-uri . Great Wall Motors deține patru mărci comerciale: HAVAL, WEY, ORA and GWM Pickup (Wingle).

Pe piața chineză, SUV-urile și pickup-urile Great Wall Motors, de mai mulți ani la rând sunt lideri în  vânzări. În plus, la scară internațională compania printre primele este recunoscută la nivel global. Până acum mașinile Great Wall Motors sunt vândute în mai mult de 60 de țări din întreaga lume.

Producerea activă Great Wall Motors

Tehnologie

Great Wall Motors utilizează Centrul de tehnologie HAVAL cu cinci caracteristici, inclusiv cercetare și dezvoltare, producție, testare, modelare și prelucrarea datelor.

Great Wall Motors a implementat structura de cercetare și dezvoltare (R&D -Research & Development) a vehiculelor și pieselor și a făcut un salt cuantic în ceea ce privește R&D. În viitor, compania intenționează să investească 30 de miliarde de yuani pentru a crea sisteme de cercetare la nivel mondial și formarea avansată a progreselor tehnologice de securitate activă și pasivă, interacțiune inteligentă, pilotare automată și altele aspecte.

Realizări

Potențialul de dezvoltare al Great Wall Motors a fost recunoscut la nivel global. Pe parcursul anilor, compania a fost inclusă pe lista celor mai bune “500 de întreprinderi din China”, „Top 500 producătorii de echipamente din China” și ” Top 500 întreprinderi industriale din China”.

Great Wall Motors este, de asemenea, în listă ca fiind „cea mai mare companie de listări din regiunea Asia-Pacific”, „Forbes Global 2000″, ” Fortune China 500s ” și „BrandZ Top 100 cele mai valoroase branduri chineze” deja mai mulţi ani la rând.

Great Wall Motors a primit titlul de ” brand de export recomandat» oferit de  Camera de Comerț din China pentru importul și exportul de mașini și produse electronice, precum și ” exportator Național de vehicule» oferit de Ministerul Comerțului și Comisia Națională pentru dezvoltare și reformă. Este prima întreprindere de automobile din China care a devenit membrul al Consiliului Hidrogenului.