Tehnologie - GREAT WALL Motors Moldova

Tehnologie

REȚEA INTELIGENTĂ

Great Wall Motors este lider în dezvoltarea rețelelor inteligente și a preluat conducerea în cercetarea și dezvoltarea tehnologiilor cheie, cum ar fi 5G, autopilot și V2X. În 2009, Great Wall Motors a început cercetarea tehnologiei de conducere automată. La începutul anului 2017, Great Wall Motors a lansat oficial sistemul auto-pilot cu i-pilot, dezvoltat în comun de China, Statele Unite și India. În martie 2018, tehnologia de conducere la distanță autonomă bazată pe 5G, dezvoltată în comun de Great Wall Motors, China Mobile și Huawei, a fost testată pe un poligon de testare din oraşul Xushui. La sfârșitul anului 2018, a fost pusă în funcțiune zona de demonstrație GWM’ National Intelligent Vehicles and Smart Mobility (Beijing-Hebei).

Great Wall Motors colaborează cu companii de top din industria informațională, cum ar fi Huawei, China Mobile, DTT, Alpi, Neusoft, NovAtel, BDStar Navigation, NavInfo și Baidu în domeniile tehnice 5G, LTE-V2X, DSRC, GNSS Navigation și HD Map.

ECOLOGIE INTELIGENTĂ

La data de 15 iulie 2019, Great Wall Motors a lansat„Strategia de mediu inteligentă GTO”, – un serviciu axat pe automobile, mobilitate și viață. Compania Great Wall Motors a anunțat că epoca mașinilor tradiționale multifuncționale se apropie de sfârșit. În colaborare cu opt parteneri strategici, și anume Tencent, Alibaba, Baidu, China Telecom, China Unicom, China Mobile, Huawei și Qualcomm, Great Wall Motors va construi ecologia inteligentă GTO. Ei vor construi împreună un robot mobil bazat pe tehnologii 5G și AI, vor implementa ecologia inteligentă GTO și vor crea o nouă eră pentru robotul mobil.

Securitate

Funcțiile de siguranță activă în aceste automobile ajută la prevenirea accidentelor, includ controlul electronic al stabilității, controlul adaptiv al vitezei de croazieră, controlul vitezei și al benzii de circulație, precum și avertizarea privind coliziunile și multe altele.

În timp ce caracteristicile pasive de siguranță includ rigiditate ridicată și o construcție extrem de robustă a caroseriei, cu zone de derulare pe mai multe niveluri, airbag-uri duble SRS, ABS și EBD pentru șofer, pasager și airbag-uri pentru a asigura securitatea șoferului și a pasagerilor.