Great Wall Motors își extinde hotarele către India - GREAT WALL Motors Moldova

Great Wall Motors își extinde hotarele către India

La sfârșitul anului 2019, Great Wall Motors a semnat un contract de cumpărare a fabricii General Motors în vestul Indiei. Datorită acestei achiziţii va fi posibilă lansarea producției și ulterior a vânzărilor automobilelor Haval și Great Wall în întreaga Asia de Sud.

Conform previziunilor companiei de consultanță LMC Automotive, este de așteptat ca până la sfârșitul anului 2026, această piață importantă de automobile se va clasa pe locul trei în vânzări după China și SUA. Într-o declarație oficială, vicepreședintele Great Wall Motors, Xiang Shang Liu, a menționat că acest acordul va pune bazele investițiilor, precum și ieșirii oficiale a companiei piaţa din India.

– India are un potențial enorm, datorită investițiilor stabile locale, economia se dezvoltă rapid. Pentru a construi o nouă India, guvernul ţării promovează multe strategii naționale, cum ar fi: „Made in India”, „Digital India”, „India curată”. După ce am lansat fabrică în India, noi vom crea noi locuri de muncă, vom crește calificările angajaților, vom face acest lucru pentru a stimula dezvoltarea economiei. Vom prezenta produsele HAVAL și Great Wall la Salonul Auto Internațional din Delhi, unde va fi dat startul implementării strategiei oficiale”.

Toate Noutati