Anul Nou Chinezesc la Salonul Auto GBS - GREAT WALL Motors Moldova

Anul Nou Chinezesc la Salonul Auto GBS

Anul Nou continuă datorită tradițiilor orientale ale prietenilor noștri din Republica Populară Chineză. Cu ocazia sărbătoririi Anului Nou Chinezesc, GBS, dealerul oficial al mărcilor HAVAL, Great Wall și BAIC în Republica Moldova, anunță reduceri și oferte speciale pentru toate produsele.

Sărbătorind Anul Nou chinezesc cu reprezentanța GBS, vă așteaptă prețuri atractive pentru întreaga gamă de crossovere HAVAL și pickup-uri Wingle, iar steaua din vârful bradului va fi un nou produs de la Great Wall Motors – pickup-ul inteligent POER.

În reprezentanța auto GBS există o opțiune potrivită pentru fiecare cumpărător, iar managerii vor face o ofertă individuală pentru un model specific, în funcție de dorințele, preferințele și bugetul clientului.

Conform calendarului estic, Anul Bivolul de Metal începe pe 12 februarie, iar sărbătoarea Anului Nou chinezesc va dura 15 zile. Pentru a nu vă grăbi cu alegerea, centrul auto GBS anunță că valabilitatea ofertei se extinde pe tot parcursul lunii februarie (01.02.2021 – 28.02.2021)

Vă așteptăm în showroom-ul nostru!

Înscriere la test drive.

Adresa noastră:

Chișinău, Calea Orheiului 20/2

Telefon de Contact:

+373 22 022 500

Toate Noutati