POER: Pickup intelligent de la Great Wall Motors - GREAT WALL Motors Moldova

POER: Pickup intelligent de la Great Wall Motors

Pickup-urile premium POER de la cel mai mare producător chinez de maşini de teren Great Wall Motors au cucerit deja piețele de peste mări și au depășit așteptările clienţilor. Modelul multifuncțional merită cu siguranță o atenție specială.

Satisfăcând cerințele consumatorilor, care devin din ce în ce mai pretenţioase în fiecare an, GWM a extins granițele segmentului de pickup clasic. Designul interior luxos, scaunele confortabile tapițate cu piele ecologică sau una textilă plăcută, un complex multimedia avansat cu un monitor mare (9.0 inci) şi cu funcţie de integrare a smartphone-urilor, precum și opțiuni de personalizare ample, confort și versatilitate, fac vehiculele POER la fel de potrivite pentru muncă, cât și pentru agrement.

Modelul ultramodern și economic este disponibil în două versiuni la alegere: Commercial – care se califică în rândul vehiculelor utilitare comerciale, dar şi cea numită Individual – cea care este excelentă pentru călătoriile cu familia. Astfel, această diversitate va satisface nevoile unei game largi de consumatori.

Un pickup robust cu un motor turbo diesel eficient de 2.0 litri, cu un design elegant și un interior spațios, este o soluție ideală versatilă pentru transportul de persoane și de mărfuri.

În funcție de versiune, motorul poate fi cuplat fie la o transmisie manuală cu 6 trepte, fie la o transmisie automată cu 8 trepte de la compania germană ZF, care asigură schimbări mai ușoare ale rapoartelor și o viteză de răspuns mai mare.

Funcționalitatea off-road este sporită de un sistem de tracțiune integrală fiabil, echipat cu o cutie de transfer TOD (dezvoltată de compania BorgWarner), un diferențial posterior blocabil (Eaton) și opțiunea de a utiliza o treaptă inferioară în cadrul unui demultiplicator, toate care asigură capacități de condus încrezut în condiţii de drumuri proaste.

Pickup-urile POER mai dispun de sisteme avansate de siguranță activă pentru segmentul din care fac parte. Iar pentru a crește rezistența structurii și siguranța transportului de pasageri, corpul vehiculelor POER este întărit cu grinzi din oțel în uși, iar cadrul montanţilor este ranforsat cu o placă de oțel de înaltă rezistență. 

Maşinile de teren de ultimă generaţie POER reflectă convingerile și angajamentul Great Wall Motors de a furniza tehnologie de vârf la nivel mondial pentru a crea vehicule de înaltă calitate, confortabile și accesibile.

Achiziționând mașini POER de la reprezentantul oficial – compania GBS puteți utiliza serviciul de leasing sau de trade-in, precum și serviciul de garanție a mașinii timp de 3 ani sau 100.000 km parcurşi, în dependenţă de plafonul care va fi atins primul în acest sens.

Vă așteptăm în showroom-ul nostru!

Înscriere la test drive.

Adresa noastră:

Chișinău, Calea Orheiului 20/2

Telefon de Contact:

+373 22 022 500

Toate Noutati